SPU potpisao Sporazum o saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća

IMG_73571-690x270

SPU potpisao Sporazum o saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća

Autor: Vanja Elcic

23.06.2014.

Slobomir P Univerzitet obavještava sve studente, profesore i nenastavno osoblje da je u petak, 20. juna 2014. godine, u 10h, u prostorijama Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske,  potpisan sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji ove institucije i Slobomir P Univerziteta.

Sporazum je potpisao direktor, gospodin Marinko Đukić, ispred Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i v.d. rektora Slobomir P Univerziteta, prof. dr Mile Vasić.

Cilj ovog sporazuma je da se ozvaniči već uspostavljena saradnja ove dvije institucije, te da se pruži podrška u okviru realizacije Projekta zapošljavanja i podsticanja preduzetništva u Bosni i Hercegovini koji pokreće Slobomir P Univerzitet. Projekat treba da pruži podršku u finansiranju najboljih studentskih poslovnih ideja i koji treba da omogući studentima da još u toku studija pokrenu, vode i razvijaju sopstvenu firmu. Po prvi put se na našim prostorima realizuje jedan ovakav projekat pomoći mladim ljudima tokom studija, koji treba da podstakne razvijanje preduzetničkog duha i njihove želje da sami sebi osmišljavaju i stvaraju radna mjesta. Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća će tokom ralizacije projekta pružati stručnu i savjetodavnu podršku.

Kategorija: ,

Komentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Incoming events…